„Midnight run“

U kategoriji „Filmovi“ na blogu, do sada je bio samo jedan film. Mnogo puta sam hteo da moj omiljeni „Dead poets society“ ne bude usamljen, ali nikako nisam mogao da se odlučim za drugi film. Da li da to bude komedija, drama, triler ili neki sasvim drugi žanr. Toliko ima filmova koje volim (mnogi od njih su u mojoj kolekciji), tako da sam uvek bio neodlučan po tom pitanju. Odlučim se za jedan, pa onda pomislim bolje ovaj, ma ne, pisaću ipak o onome koji… I tako prođe više od jedne godine.

Pre nekoliko dana „naletim“ na brojnim filmskim kanalima na kablovskoj televiziji i to na moju sreću od njegovog početka, na film koji sam više puta gledao i uvek to činim sa velikim zadovoljstvom. Film koji me potpuno opusti puna dva sata koliko je njegovo trajanje.

„Midnight run“ je snimljen 1988. godine. Režirao ga je Martin Brest i u kome se pojavljuje veliki broj poznatih glumaca koje maestralno predvode Robert De Niro i Charles Grodin. To je akciona komedija u kojoj se bivši policajac koji je postao lovac na ucene (De Niro) prihvatio zadatka da za veliku svotu novca od 100000 dolara pronađe i dovede mafijaškog knjigovođu (Grodin) iz Njujorka u Los Anđeles, koji je novac mafije donirao u humanitarne svrhe i zbog toga ga traže i mafija i policija. Film obiluje iznenadnim, neverovatnim i duhovitim zapletima u koje se upliću dva glavna glumca i koji će Vas, siguran sam, naterati da ga gledate sa uživanjem, rasterećeni svih briga i problema.

Ako ste film već ranije gledali, poznato Vam je o čemu pričam. Ako do sada to niste učinili, „Midnight run“ je prava preporuka za ovo sumorno vreme koje nas je zadesilo. Uživaćete sa osmehom na licu 120 minuta, prateći dogodovštine glavnih likova na njihovom putu sa istočne na zapadnu obalu Severne Amerike.         

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s