Novogodišnji muzički maraton

Novogodišnji muzički maraton na 202-ci počinje večeras u 20 sati emisijom, koja se inače redovno emituje u tom terminu petkom, samo što joj je dodat naziv „Prednovogodišnji“. Završava se u ponedeljak 9. januara u 6 sati.

U vreme njegovog trajanja, neće biti na programu emisije Oblak u bermudama i Imitacija, čije plej liste emitovanih pesama redovno objavljujem na blogu.

Ranijih godina se Muzički maraton emitovao sa velikim brojem različitih tema, smišljenih tako, da bi bio zanimljiviji i raznovrsniji za slušaoce i uspešniji za nas koji učestvujemo u njemu. Redovne emisije nisu bile njegov sastavni deo. Poslednje 3-4 godine od dolaska novih rukovodećih ljudi, sve se promenilo. U neosmišljavanju i nedostatku ideja (da ne upotrebim neku drugu reč) za teme, pojedine redovne emisije su bile i u emitovanim maratonima, neke teme su se ponavljale, pa smo čak slušali i pesme grupe ABBA puna 4 (i slovima četiri) sata, da bi ta ista emisija bila reprizirana u prvom noćnom terminu odmah posle završetka maratona (emitovana dva puta u roku od sedam dana).

Prvi put se dešava da Imitacija ne bude u Maratonu, bilo da se on emituje u proleće, jesen ili za Novu godinu. Rukovodstvo radija na čelu sa v.d. Glavnog i odgovornog urednika sa svojim najbližim saradnicima je tako odlučilo. Sve druge emisije koje se emituju nedeljom tokom cele godine, ostale su na programu i u okviru maratona, osim Imitacije (nema je na programu obe  nedelje) i Bluzologije (ne emituje se 31. decembra, ali će biti u drugoj nedelji u svom terminu). Zašto je izbačena Imitacija iz Novogodišnjeg muzičkog maratona – ne želim ni da ih pitam. Kako je izbačena? To su uradili na vrlo jednostavan i prost način. Neke emisije koje se redovno emituju nedeljom su produžene za jedan sat prve nedelje u maratonu, a druge u terminu Imitacije biće emitovan tzv. DJ klub.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s