Novo u listi emitovanih pesama u Imitaciji

Kao što Vam je poznato, u listi emitovanih pesama u Imitaciji pojavljuju se samo obrade, bez originalnih verzija pesama. Pošto ste i Vi kao slušaoci emisije, predlažući obrade koje želite da čujete, aktivni učesnici u stvaranju plej lista za svaku sledeću emisiju, odlučio sam da uvedem jednu novinu.

Počev od Imitacije emitovane 24. aprila, pored svake obrade koja je emitovana, biće napisano ime osobe koja ih je predložila. Ponekad se desi da neko predloži da čuje dve obrade iste pesme koje su snimili različiti izvođači, tako da je njegovo (njeno) ime napisano pored obe pesme. To sam hteo da uradim još jesenas, jer se broj predloga povećao, pa bi bilo pošteno da navedem ko je predložio određene izvođače i obrade pesama. Predloga ima zaista mnogo poslednjih meseci, tačnije od septembra prošle godine. Pored njih, jedan deo emisije (nekad duži, nekad kraći) je moj izbor kao muzičkog urednika. Takva je koncepcija emisije – malo Vi, malo ja (već nekoliko meseci je više Vi a manje ja) 🙂 Razlog je jednostavan, jer zaista šaljete odlične predloge.

Imena slušalaca koji su autori pojedinih rubrika redovno navodim u Intonaciji, pa zašto to ne bih činio i u Imitaciji.

Mnogo puta se desilo da svi Vaši predlozi ne mogu biti emitovani u sledećoj Imitaciji, baš zbog njihovog velikog broja koji su stigli u toku emisije. Zbog toga su  pojedini od njih bili emitovani tek za 14 dana. Samo da napomenem da u današnjoj emisiji nisu bila četiri Vaša predloga od prošle nedelje. Oni će sigurno biti u sledećoj Imitaciji. Danas je stiglo preko dvadeset Vaših predloga. Unapred se izvinjavam svima onima koji ih neće čuti sledeće nedelje. Prednost imaju one pesme i izvođaći koji se ne ponavljaju toliko često. Među pristiglim predlozima su i dva koja su emitovana pre dve nedelje. To su obrade pesama „With a little help from my friends“ i „A whiter shade of pale“. Znam da niste u mogučnosti da slušate emisiju svake nedelje, ali razumite i mene da ne želim da ponavljam iste izvođače i pesme u tako kratkom razmaku. Mora ipak da prođe neki vremenski period od pr. dva do tri meseca, da bi bile ponovo u emisiji.

Hvala Vam što nas slušate i šaljete predloge za Imitaciju.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s