Curtis Harding „If words were flowers“

If words were flowers

Hopeful

Can’t hide it

With you

Explore

Where’s the love

The one

So low

Forever more

It’s a wonder

I won’t let you down

„If words were flowers“ je treći studijski album, koji je snimio američki kantautor Curtis Harding. Ovaj soul muzičar u pesmama na ovom izdanju kombinuje mnoge muzičke stilove, od klasičnog do modernog soula, gospela, fanka, popa, jedva prepoznatljivog džeza… Interesantan album, prošaran raznim žanrovima uz odličnu duvačku sekciju i prateće ženske vokale. Baš zbog te raznolikosti pesama, ponekad me neodoljivo podseća na neke druge izvođače, kao što su npr. Black Pumas, Seal ili čak Lenny Kravitz.

Ovaj tekst sam napisao u decembru, ali sam potpuno zaboravio na njega. Nije prvi put da mi se tako nešto slično dešava 🙂 Danas sam ga pronašao u dokumentima. „If words were flowers“ je zvanično objavljen u novembru, pre nešto više od četiri meseca. Mislim da neću pogrešiti da ga sada predstavim u rubrici „Albumi – aktuelno 2022“, jer se pojavio krajem prošle godine i sigurno je još uvek aktuelan. Zalužio je to.

3 mišljenja na „Curtis Harding „If words were flowers“

 1. Zašto li mi se sad mota po glavi pesma „Flowers in December“ grupe Mazzy Star 🙂
  Ne grešiš što album predstavljaš u ovoj rubrici, ali si pogrešio naslov albuma. Ili nisi? :)))))

  Sviđa mi se

 2. Pogrešio sam naslov albuma kao i istoimene pesme, ubacivši jedno slovo u drugoj reči, koja potpuno menja smisao. Svima se to dešava pri kucanju. Ali to nije nikakvo opravdanje i nije mi prvi put da to nehotice uradim. Pogotovo to ne bi trebalo da mi se dešava kada kucam tekstove za blog. Ispravio sam.
  Hvala ti što si primetila – da nisi ti, sigurno bi me neka druga osoba upozorila na grešku (bio je jedan takav slučaj ranije). Možda mi trebaju „jače“ naočare kada radim za kompjuterom 🙂

  Sviđa mi se

  1. Ma, šta ti je, svima se dešava :))) Ja sam ti i ostavila prostora da ispraviš grešku bez objašnjenja…Tu smo da se pomažemo 🙂

   Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s