Morrissey „Bonfire of teenagers“

I am Veronica

Rebels without applause

Kerouac crack

Ha ha Harlem

I live in oblivion

Bonfire of teenagers

My funeral

Diana Dors

I ex-love you

Sure enough, the telephone rings

Saint in a stained glass window

Morrissey je najavio svoj novi studijski album „Bonfire of teenagers“. Rekao je da je „u najgoroj godini svog života snimio svoj najbolji album“. Iako je najavljen sa jedanaest pesama još sredinom prošle godine, datum njegovog objavljivanja do danas se još uvek ne zna. Ko zna koji su razlozi za to i zašto se toliko čeka. Možda i on sam odugovlači zbog nekih samo njemu znanih razloga, možda je u pitanju izdavačka kuća, možda spisak pesama nije konačan, možda…

Uverićemo se da li je u pravu rekavši navedeno, kada preslušamo ovaj album kada se konačno pojavi. Možda za jedan, dva, pet ili više meseci – za sada niko ne zna. Verovatno ni sam Morrissey.

2 mišljenja na „Morrissey „Bonfire of teenagers“

 1. Morrissey je poslednji.svoje vrste.Neostvareni su se obrusili na.njega,ali izdrzace.Danas je najveca hrabrost imati svoje misljenje.Zbog one sramne epizode,odustao sam od Simpsonovih.

  Sviđa mi se

  1. Dragane,
   The Smiths su mi jedna od omiljenih grupa. Nakon razlaza, Morrissey i Johnny Marr su nastavili da snimaju odlične albume. ali nažalost u današnje vreme su kao braća Gallagher.
   Pogledaj, ako si propustio, film „England is mine“ koji se bavi životom mladog Morrissey-a i završava susretom sa Marr-om. Slažem se da je osoba „svoje vrste“ (taj utisak se stiče i nakon gledanja ovog filma) i da je „danas najveća hrabrost imati svoje mišljenje“ u okruženju u kome živimo.
   Hvala na komentaru.

   Sviđa mi se

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s