The Teskey Brothers „Run home slow“

Let me let you down

Carry you

Man of the universe

Hold me

Paint my heart

Rain

So caught up

San Francisco

Sunshine baby

Sun come ease me in

That bird

Koliko puta se desilo da me pojedine grupe ili solo izvođači oduševe na prvo slušanje njihovih pesama. Takav slučaj je bio i pre dve godine kada se pojavio album „Run home slow“. Pesme grupe The Teskey Brothers sam tada prvi put čuo. Za njihov debi album iz 2017. godine nisam ni znao.

Australijanci iz Melburna su, malo je reći, sjajni. „Run home slow“ je odličan album na kome savršeno kombinuju soul, fank, ritam i bluz, rok… Slušao sam ga mnogo puta do sada, ali sam, ne znam ni sam zašto, propustio da ga predstavim na blogu. Tu svoju grešku sada ispravljam posle dve godine. Pesme sa tog albuma (kao i sa prvog) emitovao sam nebrojeno puta u svojim emisijama na radiju. To ću činiti i dalje i nadam se da neću dosaditi ili nervirati slušaoce zbog toga. Za mene je uvek bio važan kvalitet a ne Bilbordova lista „hitića“ za jedno leto, kojih u poslednje vreme ima previše na 202-ci… Ali, ukusi su različiti i o njima ne treba raspravljati!

The Teskey Brothers su objavili dva sjajna studijska albuma i jedan koncertni – do sada… Očekujem nastavak njihovog uspešnog zajedničkog rada.

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišete koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavi se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišete koristeći svoj Facebook nalog. Odjavi se /  Promeni )

Povezivanje sa %s