The Allman Brothers Band „At Fillmore East“

A strana

Statesboro blues

Done somebody wrong

Stormy monday

B strana

You don’t love me

C strana

Hot Lanta

In memory of Elizabeth Reed

D strana

Whipping post

Slaviša i ja smo iz učionice gimnazije otišli zajedno u amfiteatar fakulteta. Voleli smo muziku i kupovali i razmenjivali ploče. On je u to vreme svirao u jednoj rok grupi, koja je obrađivala pesme i trajala vrlo kratko. Želeo je da kupi nove bubnjeve i rešio da ide u London. Kada se vratio, pored kompleta „Tame“, doneo je i nekoliko polovnih ploča koje je kupio u njihovim prodavnicama. Tada smo odlučili da ide opet u London i da kupi mnogo više polovnih ploča. Jedan deo za nas, a većinu da prodamo da bismo finansirali put za sledeću kupovinu. Tako je i bilo. Napravili smo spisak ploča za nas. Ja sam tada dodao samo jednu stvar – hoću dupli album The Allman Brothers Band „At Fillmore East“, ali ne polovnu, nego novu ploču!

Po njegovom povratku, imao sam u rukama čuveni album i to neotpakovan. Da sam mogao sam sebe da vidim tada. Imam Allman-e! „At Fillmore East“! Original! Ploču koja je sigurno jedna od najboljih live rok albuma ikada objavljenih.

Mnogo godina kasnije kompletirao sam muzički stub od komponenata sa dobrim zvučnicima. Ne moram ni da kažem koja je bila prva ploča koju sam preslušao 🙂

Ostavite odgovor

Popunite detalje ispod ili pritisnite na ikonicu da biste se prijavili:

WordPress.com logo

Komentarišet koristeći svoj WordPress.com nalog. Odjavite se /  Promeni )

Slika na Tviteru

Komentarišet koristeći svoj Twitter nalog. Odjavite se /  Promeni )

Fejsbukova fotografija

Komentarišet koristeći svoj Facebook nalog. Odjavite se /  Promeni )

Povezivanje sa %s